Wie zijn wij?

Gedreven door onze passie voor lekker leven hebben wij, Joris en Loukie, in 2016 de keus gemaakt om voor ons zelf te beginnen met Mijnwijnclub.nl! Na een heerlijke lunch op vakantie met bijbehorende wijnen kwamen we wederom tot de conclusie dat het zo’n zonde is dat het niet zo gemakkelijk is om eens een keer iets anders te proberen. En daarom hebben wij de themapakketten bedacht, dat was de start van ons bedrijf.

Echter kregen we steeds meer verzoeken om proeverijen te organiseren, daarom hebben we ervoor gekozen om die nu ook aan te bieden. In twee verschillende vormen, georganiseerd op locatie of thuis en pakketten om het zelf thuis te organiseren. En omdat er veel vraag was naar specifieke wijnen nav de thema pakketten of proeverijen hebben we ook maar meteen een webshop geopend om aan alle wensen tegemoet te komen!

Maar goed, wie zijn wij nou?
Joris heeft 10 jaar in een wijnhandel gewerkt. Hij is begonnen met het spoelen van flessen en geëindigd als bedrijfsleider. Hierdoor heeft hij veel en uitgebreide kennis van wijnen, maar ook van andere (sterke) dranken. Ondernemen is voor hem een uitdaging die hij graag aangaat. Naast Mijnwijnclub heeft hij ook nog een tennisschool. Loukie heeft 16 jaar horeca ervaring op haar CV staan en is door werkervaring en opleidingen bekend met het organiseren van evenementen, mooie avonden en catering. Samen zijn dat toch wel de ideale ingrediënten voor een gezellige avond! Maar bovenal zijn we gek op lekkere wijnen, heerlijk eten en genieten. Dat is ook wat we met jullie willen delen!