Themapakketten

Bij ons is het mogelijk om maandelijks verrassingspakketten te bestellen met daarin 6 verschillende flessen wijn. De verschillende pakketten zijn samengesteld rondom één thema. Hierbij kan je denken aan het land van herkomst, de druif waarmee de wijn gemaakt is of het seizoen. Het thema, alsmede de wijnen, zijn uitgebreid toegelicht en omschreven om je wijnkennis per keer te vergroten. Ieder pakket is daarmee een uitgebreide proeverij op zich met mooie voorbeelden om de theorie te ondersteunen. Om aan ieders budget tegemoet te komen zijn er pakketten in verschillende prijscategorieën te bestellen. De pakketten zijn gedurende de hele maand hier te bestellen.

Door je te verrassen proberen we je andere wijnen te laten drinken dan je misschien zelf uit zou hebben gezocht. Vertrouw op ons en vergroot je wijnkennis en -ervaring stap voor stap. Éven van het bekende af en open staan voor nieuwe ervaringen, er is zoveel te ontdekken! Door de ontvangen wijnen zelf te beoordelen kan je je eigen smaak in kaart brengen en ontdekken wat de mogelijkheden zijn. De samenstelling van de pakketten verschilt per keer, eventuele voorkeuren zijn aan te geven bij het plaatsen van de bestelling.

De pakketten 1 tot en met 4 bevatten heerlijke rode en witte wijnen. De complexiteit van de wijnen en daarmee het proeven neemt toe met het nummer van het pakket. Pakket is 1 de basis, bij pakket 4 gaat het een stuk dieper in op de theorie en worden de wijnen complexer.

De prijzen van de pakketten zijn inclusief verzending door heel Nederland á €6.95, uitgebreide informatie over de wijnen en het proeven van wijn, een proefkaart, informatie over ons maandelijkse thema en 6 heerlijke flessen wijn!